27 Aralık 2013 Cuma

zorlu center da lego şenliği

Yeni Yıla Yaratıcılığımızı Artırarak Giriyoruz!

Lego hem yaratıcılığı hem ince kas grubu denilen parmak kaslarını hem de fizik-matematik zekasını geliştirmenin yanı sıra tüm dünya çocukları ve ebeveyinleri tarafından zeka geliştirici olarak da çok sevilen bir oyuncak.

İşte Lego, bu yılbaşında çocuklar için çok özel bir atölye çalışmasına imza atıyor. Normalde alışveriş merkezi yazısı yazmayı pek sevmeyen ben, bu sene Lego’nun bu aktivitesi sayesinde ilk alışveriş merkezi yazımı da yazmış oluyorum.

Lego, yeni açılan Zorlu Center’ın meydan katında, sesiz sakin bir köşede çocuklar için yılbaşı atölyesi yapıyor. Atölyede çocuklar önce abla ve abiler eşliğinde legolarla yılbaşı ağacı ve kardan adam yapıyor. Daha sonra yeni yıl temalı ufak bir interaktif drama gösterisine katılıyor. Son olarak da dışarıdaki büyük yılbaşı ağacını süslerle dekore ediyorlar. Hafta içi ise sabah 10.00 - akşam 17.00 arası serbest oyun saatleri bulunuyor. Çocuklar doyasıya lego oynayabiliyor.

LEGO ile daha tanışmadıysanız veya bir lego aşığıysanız yolunuzu Zorlu’ya çevirebilir ve bu aktiviteye ücretsiz katılabilirsiniz.
Bu hafta ile ilgili daha fazla aktivite için www.bemaddy.com adresine bakın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder