10 Aralık 2013 Salı

Çocuklarla Salon Dansları

Bu hafta sonu çok farklı ama bir o kadar da çok eğlenceli bir aktivite yaptık.
Salon Dansları çocuklar için.
Evlenmeden önce 2 adım güzel dans edelim diye Hande Kayacık Dans studyo da muhteşem bir dans eğitimi almış ve düğünden yüzümüzün akı ile çıkmıştık. Geçen haftalarda Hande den bir mail geldi. Çocuklar için salon dansları dersleri yapmaya karar verdik diye.
Reşatta sordum böyle bir şey varmış istermisin bale değil daha haraketli dans hani anne baba dans etmişti ya işte öyle dedim. Deneyelim mi dedim. Hemen her yeni aktiviteye evet diyen reşat paşa bunuda hemen kabul etti.
ve Pazar günü kendimizi balmumcuda olan Hande Kayacık Dans Studyo da bulduk. Dünya tatlısı bir dans öğretmeni adı Yasemen Karaduman. Çok tatlı ve çocuklar la iletişimi çok iyi hem de çok çok iyi. .
Önce salon danslarının isimlerini öğrendiler ardından en sevdikleri meyve ve sebze isimleri ile adımlamalar öğrenildi.
man-da-li-na ,el-ma,be-zel-ye,ar-mut. sebzeler de sol a doğru yürüyoruz meyvelerde sağ . ne kadar kolay bir öğretme yöntemi değilmi. arkasından gene vucut farkındalığı için oyunlar oyanandı. pire-deve  ve cansız manken oyunu oynandı.
Her çocuk bale yapmak zorunda değil. Sizinde çocuğunuz dans etmeyi seviyorsa , haraket etsin , vucut farkındalığı artsın aynı zamanda çok eğlensin istiyorsanız Hande Kayacık Dans Stüdyo da eğlenceli dakikalar sizi bekliyor.
www.handekayacık.com  dan daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder