21 Kasım 2012 Çarşamba

Cafeler.. Restaurantlar..

Gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül muhabet ister , kahve bahane!

Gönlünüz şöyle güzel bir muhabet istediğin de çocuğunuzla beraber gidebiliceğiniz hem sizin hem de onun güzel vakit geçirebileceği cafeler,lokantalar aradım bütün bu hafta . İşte karşınızda. Güzel vakitler geçirmeniz ,güzel muhabetler etmeniz umudu ile.

 Anadolu yakası:

Mabeyin: Et lokantası , güzel nezih bir ortam, yemekler süper. Bir adet çocuk odası var,oyuncalar ve boya kalemleri ve ve tabi ki dvd player.
Catana: Suadiye. Büyük bir oyun odası, kaydıraklar, top havuzu . Yemekler orta karar ama sohpet süper.
Kaşıbeyaz: Bir et klasiği daha. Nerdeyse her şubesinde oyun odası var ve çok düzenli ve güzel. çocuk aile akşam yemeği için bile ideal.
Damatris: Bir italyan lokantası. samadra da.
Çapari: Bir Balık lokantası, küçükyalıda. Büyük ve temiz bir oyun odası mevcut.
Yelken : Karşınızda bir balık lokantası daha. Oyun odası o kadar sevimli döşenmişki sadece o dekorasyonu görmeye gider insan.çok sevimli.
Zuzu Cafe : Ataşehir büyüyen bir yerleşim alanı: çok sevimli ve bir sürü atölyelerde yapıyorlar.
Sahan: Bayıldım ,özellikle Ataşehirde olan şubesi Vega Ataşehire bayıldım. Çocukların boyutları için özel bir mutfak yapılmış ve orada mini atölyeler yapıyorlar. muhteşem. Caddebostan-Suadiye ve Ataşehir şubelerinde oyun odaları var ve hepsinde birer eğitmen var.
Beyaz Fırın Suadiye: Beyaz fırın başka ne denebilir..
Et inn: Erenköyde güzel bahçe ve güzel oyun odası ve et.


Avrupa yakası:

Meyvali: Güzel lokanta, iyi yemek , güzel lokasyon, ve sempatik bir oyun odası.Emirgan da . tam Emirgan parkının yanın da. bence sadece bu nedenle bile gidilir.
Develi: Bir et klasiği daha. Etiler şubesinde oyun odası bulunmakta.
Kaşıbeyaz: Asya yakasında olduğu gibi sahil Kaşıbeyazda da oyun odası mevcut ve çok büyük.
Moms cafe: Tam adı gibi. Çocuklar oynasın anneler muhabet etsin. Kemerburgaz da.
Bizim Tepe: Robet Kolej mezunlar derneği , her hafta sonu brunch düzenliyor ve çocuklar bu brunch sırasında uzman ablalar tarafından eğlendiriliyor.
Lilu Tarabya ve Bebek: Cafe, çocuklara değişik aktiviteler. Daha çok çocuk odaklı , biraz muhabet biraz oyun olsun istiyenlere. nezih ve güzel. oyuncaklar ve aktiviteler çok daha güzel.


Görüldüğü gibi Asya kıtası bu konu da avrupa kıtasından bir adım önde .
Her zaman olduğu gibi NumNum,House cafe,Kırıntı,Big chefs,Mezzaluna,Sushi co ve Meet point çocuklar için menü , boya kalemi ve boyama kağıdı veriyorlar. Hiç yoktan iyidir.


1 yorum: